Четири са зодиите, които ще имат най-голям късмет през есента.

...
 
Четири са зодиите, които ще имат най-голям късмет през есента.
Коментари Харесай

Фантастична есен: Зодиите с най-голям КЪСМЕТ

 

Четири са зодиите, които ще имат максимален шанс през есента. За тях есента ще е фантастична.
Тези зодии са мощни, сполучливи, красиви и мечтани и въздействието им се разгръща върху всички хора, с които влизат в контакт. Когато са в една стая, думите и погледите на близките са привлечени от тях, защото ръководят всичко като крале и кралици.
Те ще получат удивление и почитание, където и да отидат, само че в това време са същински крале на завладяващите души и никой не може да избяга от чара им. Те ще бъдат наречени най-хубавите знаци на зодиака, а дамите от тези знаци са най-мощните и авторитетни знаци в хороскопа.
Ако сте една от тези зодии и към момента не сте достигнали капацитета си, в този момент е моментът да започнете да се отваряте. Това е вашият сезон. Ще имате непредвиден шанс през тази есен.

Ето кои зодии ще изживеят своята фантастична есен и ще имат максимален шанс

Зодия – Телец

Тази есен с максимален шанс е зодия Телец. Той ще извърши всичките си фантазии. Телецът е знак, който мисли огромно и стига надалеч в живота. Тези хора са сполучливи и са подготвени да пожертват своя комфорт и сигурност, до момента в който работят за реализиране на сложна цел.
Превъзходството на Телеца е в неговата невероятна мощ, в неговата сила, която избива от него и подрежда нещата във Вселената.
Основните му качества – самообладание, деловитост, непоклатимост, лоялност и отговорност – тези качества го издигат над другите знаци на зодиака. В сегашния интервал превъзходството на Телец ще бъде безспорна на професионално равнище и в обществените връзки.
Той ще придобие нов статус през есента и ще стане един от спечелилите измежду знаците на Зодиака през 2022 година

Зодия – Лъв

Лъвовете заемат позицията на краля. Те да втората зодия с максимален шанс през есента. Лъвовете не без причина са господари в животинското царство. Лъвът заема най-високите позиции заради способността си да господства над другите и заради своя темперамент. Личността на Лъвовете е извънредно мощна, от време на време те са арогантни и изискват от другите нуждата от послушание без коментар.
Като естествени водачи, Лъвовете ще поемат водачеството на всички равнища през сегашния интервал и ще имат значими достижения, изключително в региона на финансите и бизнеса. В фамилията отношението им е някак по-сдържано, само че тук употребяват присъщия за тях дух на увещание.

Зодия – Скорпион

Скорпионите ще се повдигнат над всички. Те са третата зодия благословенна с фантастична есен. Възходът на Скорпиона в сегашния интервал ще бъде неукротим. Звездите са в удобна позиция за тях, давайки им сладкодумство и предпочитание да превъзхождат всичко, което подхващат.

Скорпионите са горди и способени водачи, напористи и буйни. Ако до неотдавна чакаха опцията да наложат възгледите си, тази есен ще влязат в себе си и ще ги заявят пред другите. Скорпионът не може да се задоволи с криво-ляво състояние измежду другите. Той би трябвало да блесне и ще го направи с цялостна мощ, печелейки награди, спасявайки животи или издигайки се до върха на класацията.

Зодия – Козирог

Козирозите ще получат свободата на себереализация. За Козирога е доста значима личната духовна еволюция, даже и да се счита за най-прагматичния знак. Планетата, която ръководи знака Козирог, е Сатурн, най-скритото от небесните тела. Той обезпечава на Козирога своите скрити въздействия, дълбочина, дарба да вижда оттатък хоризонта, оказва помощ да се откри верният нравствен път.
Ето за какво представителите на зодия Козирог в никакъв случай не се задоволяват с материалните богатства, които получават в обилие, тъй като постоянно желаят повече, освен материално.
Тяхното предимство се състои точно в това, че желаят да получат достъп до върха на пирамидата, до тайните на Вселената и до форма на битие, която е доста по-добра от другите хора. През тази фантастична есен за тях те ще отворят вратите за реализацията на своите амбициозни идеали и ще отворят благоприятни условия, които преди са били затворени за тях.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР